2/28/2012

Η ληστεία στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας εξιχνιάστηκε

Λοιπόν, η ληστεία στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας εξιχνιάστηκε. Αρχηγός των ληστών ήταν η Ανγκελα Μέρκελ που, αφού χτύπησε και έδεσε τον φύλακα Λουκά Παπαδήμο, αφαίρεσε κι έβαλε στον ευρωπαϊκό της σάκο ένα ανεκτίμητης αξίας έκθεμα: τη Δημοκρατία.

Παρτε τους με τις πέτρες...

Ειδατε κάλυψη; Παρακολουθήσατε πέπλο προστασίας για τον Ισίδωρο Κούβελο απο τα διαπλεκόμενα; "Άνθρακες ο θησαυρός" έγραψε στο super ο ΣΚΑΙ ενω διερήγνυε τα ιμάτια του ο Άρης Πορτοσάλτε.Να είναι καλά ο Λαυρέντης... Ξέρουν αυτοί!!! Η αντίδραση της Ντόρας ηταν οργισμένη για το έμβασμα το οποίο ρευστοποιήθηκε για την αγορά πλοίου.Τα υπόλοιπα στο θέατρο που παρακολουθούμε θα είναι πολλά. Απλά μην είστε παθητικοι θεατές. Παρτε τους με τις πέτρες. Ακούστε πίσω απο τα λόγια τους. Δείτε πίσω απο τις εικόνες τους.Το θέατρο εχει πολλές... πάρα πολλές σκηνές ακόμα...

Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για τη παραίτηση του Χρήστου Παπουτσή

Σιγά τον αμόρφωτο Μιμίκο. Ούτε να τον φτύσεις.Κυκλοφορεί στο Κολωνάκι και δε ντρέπεται.Να το κατόρθωμα του στο άρθρο 20 του νομοσχεδίου για… την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας σε εμπορικά πλοία, προβλέπονται αυτολεξεί τα εξής «Για τα αδικήματα που διώκονται κατ’ έγκληση (σσ, όπως για παράδειγμα η απλή εξύβριση ή η απλή σωματική βλάβη, δεν αφορά τα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα), και φέρεται ότι διαπράχθηκαν από αστυνομικό, λιμενικό ή πυροσβεστικό υπάλληλο, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και εξαιτίας αυτών, δεν έχουν εφαρμογή οι διατάξεις των άρθρων 275, 409 – 413 και 417 – 429 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας». Αντιγράφω απο το tsantirineus"Βλέπουμε, λοιπόν, πως πίσω από το μειλίχειο ύφος ενός τραπεζίτη πρωθυπουργού και το παρελθόν ενός πρώην προέδρου της ΕΦΕΕ, κρύβεται η πλέον αποκρουστική φύση ενός κράτους έκτακτης ανάγκης σε πανικό! Ενός κράτους, που κυριολεκτικά τρέμει να δει τις πλατείες να ξαναγεμίζουν ενόψει του νέου κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος ψήφισης των νέων εφαρμοστικών νόμων, του νέου μνημονίου. Ενός κράτους που δεν διστάζει να δώσει εν λευκώ εξουσιοδότηση στις δυνάμεις καταστολής (ΜΑΤ – ΔΕΛΤΑ – ΔΙΑΣ) εντός των οποίων κατοικοεδρεύουν διάφοροι ακραίοι πυρήνες (Χρυσή Αυγή και όχι μόνο), να εφαρμόσει την πλέον άγρια καταστολή στο λαό που αγωνίζεται! Κανείς πλέον δεν μπορεί να προβλέψει πού θα οδηγήσουν τέτοιες πρακτικές, όταν κατά τον τελευταίο 1 χρόνο από καθαρή τύχη δεν έχουν υπάρξει ανθρώπινες απώλειες από τη συχνά δολοφονική δράση των ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ – ΔΙΑΣ (υπόθεση Γιάννη Καυκά, συγκεντρώσεις ενάντια στο Μεσοπρόθεσμο με κυνηγητό στα σκαλιά της πλ. Συντάγματος, κυνηγητό με μηχανές στα στενά κάτω από το Σύνταγμα και άλλα πολλά). Και όλα αυτά, φυσικά, την ίδια στιγμή που μεταξύ των διαδηλωτών η οργή όλο και υπερνικά το φόβο της καταστολής (πχ παρά το χημικό πόλεμο κατά την Κυριακή 12/2 οι εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου δεν εγκατέλειπαν το κέντρο της Αθήνας…) Ιδού η επαίσχυντη διάταξη «Για τα αδικήματα που διώκονται κατ ‘ έγκληση, και φέρεται ότι διαπράχθηκαν από αστυνομικό, λιμενικό ή πυροσβεστικό υπάλληλο, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και εξαιτίας αυτών, δεν έχουν εφαρμογή οι διατάξεις των άρθρων 275, 409 – 413 και 417 – 429 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας».