1/30/2011

Αλαφουζισμος... Αυριανισμός....

Και η Νεολαία του Μεταξα... εκανε δενδροφυτεύσεις...

Απλα στχυολογώ και παλι απο το διαδυκτιο....για το φαινόμενο του Αλαφουζισμου...

Είναι απίθανο πώς ένας δημοσιογραφικός όμιλος που ευεργετήθηκε από την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (έως την εποχή που αποφάσισε να τον ρίξει), από την κυβέρνηση του Κων. Σημίτη (έως την εποχή που αποφάσισε να τον ρίξει), από την κυβέρνηση του Κων. Καραμανλή (έως την εποχή -δηλαδή τώρα- που αποφάσισε την αποδόμησή του), ξαφνικά παρουσιάζεται τιμητής και κριτής των όσων συμβαίνουν στην ελληνική δημοσιογραφία και την πολιτική σκηνή.

Σε κάθε περίπτωση που η εκάστοτε κυβέρνηση την έχει κατά το κοινώς λεγόμενο άσχημα... η «Καθημερινή» παίρνει... κλίση, λες και μετατοπίζεται επικινδύνως -για τη σοβαρότητα της εφημερίδας- το... εμπόρευμα που έχει στα αμπάρια της. Επιτίθεται εναντίον εκείνων που μέχρι χθες υποστήριζε, ισχυριζόμενη ότι εξαπατήθηκε. Εξαπατήθηκε από τον Μητσοτάκη, τον Σημίτη, τον Καραμανλή και φυσικά αύριο -βαστήξτε το δημοσίευμα- από τον Γ. Παπανδρέου.

Ο Όμιλος, του οποίου ο ιδιοκτήτης Αριστείδης Αλαφούζος παραδέχθηκε δημόσια με δηλώσεις του ότι έδωσε χρήματα -κοινώς λάδωσε δηλαδή- στον Κων. Μητσοτάκη την εποχή που κατά σύμπτωση γινόταν το παζάρι για την αγορά της «Καθημερινής» και του τότε ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας Κοσκωτά, και ότι δεν γνωρίζει πού πήγαν τα χρήματα (δηλώσεις που αργότερα διέψευσε ο ίδιος - αυτά τα πράγματα μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν) κι ενώ κανένας λειτουργός της Δικαιοσύνης δεν παρενέβη για να του ζητήσει να δώσει ετεροχρονισμένες εξηγήσεις, εμφανίζεται με ιδιαίτερες ευαισθησίες έναντι άλλων ιδιοκτητών.

Οι συνεχώς ευεργετούμενοι της οικογένειας Αλαφούζου -ακόμη και με τη με σκανδαλώδεις όρους αγοραπωλησία για ένα κομμάτι ψωμί της «Καθημερινής» επί Κοσκωτά- εμφανίζονται ως κριτές των πάντων τη στιγμή που θα ήταν οι μοναδικοί που «δεν δικαιούνται διά να ομιλούν»...

Με συνεχείς παρεμβάσεις όλες οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, με ευεργετικές διατάξεις και σκανδαλώδεις ρυθμίσεις, βοηθούσαν τον Όμιλο Αλαφούζου για να τύχουν της εύνοιας της ιστορικής «Καθημερινής» και του ΣΚΑΪ, του ραδιοφώνου κυρίως, γιατί η τηλεόραση έως ότου η κυβέρνηση αποφάσισε σκανδαλωδώς να δώσει ποδοσφαιρικά δικαιώματα εβάδιζε μεταξύ ανυπαρξίας και... Animal planet.

Σκανδαλωδώς έγιναν ρυθμίσεις νομικής φύσεως και άλλες για να μην παραμείνει εκτός Ελλάδας ο υιός Γιάννης Αλαφούζος (στον οποίο είχε απαγορευθεί η έξοδος), κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο.

Τελικώς κάτι πάλι βρέθηκε... νομικώς και όπως η υπόθεση λαθρεμπορίας του Ασπρονησιού πήγε σαν βαρίδι στα... αβαθή της Σαντορίνης, εκεί όπου έχουν πάει... και άλλες ιστορίες της νήσου απ' όπου κατάγεται ο κ. Αλαφούζος.

Όσο για τις οικολογικές ευαισθησίες της οικογένειας Αλαφούζου, όσοι γνωρίζουν βάζουν τα γέλια σε κάθε περίπτωση που η οικογένεια τα βάζει με τον Γιώργο Σουφλιά. Κι αυτό διότι σε όλους είναι γνωστό ότι στο κτίριο του Φαλήρου έχουν γίνει τέτοιες παρεμβάσεις που θα έπρεπε να επέμβει εδώ και πολύ καιρό η Πολεοδομία (αλήθεια, τη στατικότητα του κτιρίου την εξέτασε ποτέ κανείς μετά τους αμέτρητους τόνους των κεραιών που έχει τοποθετήσει στην ταράτσα του κτιρίου ο Αλαφούζος και μετά τις... παρεμβάσεις που έκανε εντός των ορόφων;) Ποια πολεοδομική αρχή και ποια δικαστική αρχή μπορεί να δώσει βεβαίωση ενυπογράφως ότι το κτίριο της «Καθημερινής» δεν έχει προβλήματα και δεν έχουν γίνει παρεμβάσεις επικίνδυνες;

Το κτίριο του ΣΚΑΪ και της «Καθημερινής» είναι το μοναδικό σε ολόκληρη την οδό Φαλήρεως που διαθέτει παράνομο γκαράζ με συρόμενη πόρτα μπροστά σε κεντρική οδό...

Με μια μόνον ματιά οι πάντες μπορούν να διαπιστώσουν ότι το κτίριο της «Καθημερινής» είναι εξ ολοκλήρου κτισμένο στις... όχθες της κοίτης του ποταμού που σε εκείνο το σημείο εκβάλλει στο Φάληρο.

Το δε κτίριο όπισθεν του κτιρίου της «Καθημερινής», στην οδό Φαλήρεως, κατεδαφίστηκε εν κρυπτώ, γιατί στην ουσία ήταν διατηρητέο, και κτίστηκε το ανοσιούργημα για να στεγαστούν υπηρεσίες του ομίλου. Ας δείξουν κάποιοι τη φωτογραφία του κτιρίου που έριξε ο Αλαφούζος πίσω από το σημερινό κτίριο της «Καθημερινής», να δούμε... πόσους οικολόγους θα συγκινήσει;

Φυσικά δεν θα μιλήσουμε για τις κατά καιρούς παρεμβάσεις που έκανε ο όμιλος τόσο στην περιοχή του Φαλήρου γύρω από το κτίριό του όσο και στην περιοχή της... Νέας Μάκρης... Ούτε φυσικά θα μιλήσουμε τώρα για τις πραγματικές αιτίες των οικολογικών ανησυχιών του Ιωάννη Αλαφούζου σε σχέση με τα λατομεία, γιατί θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι.

Όσο για το εάν υπάρχουν επιχειρηματικά συμφέροντα ή επιδιώκει ο όμιλος να δημιουργήσει και νέα συμφέροντα επιχειρηματικά στη χώρα μας, αυτό καλύτερα να μην το συζητούμε. Ακούγεται πάντως αστείο ένας όμιλος να επιβραβεύει την αξία του διευθυντή της «Καθημερινής», με μετοχές 1.000.000 ευρώ, τις οποίες από πλευράς προέλευσης και φορολογικής ενημερότητας δεν έχει δικαιολογήσει, και να κόπτεται για το 2% των «μαύρων» χρημάτων των υπόλοιπων εργοδοτών. Ας ασχοληθούν ορισμένοι εκεί κάτω στο Φάληρο καλύτερα... με τους πιγκουίνους... Θα γίνουν περισσότερο πιστευτοί για το αγαθό των προθέσεών τους. Διαφορετικά κάθε τρεις και λίγο θα βγαίνουν στον αέρα διάφορα και θα ακούγονται ως... χαστούκια. Και βέβαια σήμερα αυτά μόνο για αρχή...
Το μαύρο μέτωπο Σκάι -Καθημερινής...
Είχα ήδη γράψει το σχόλιο μου για Σκάι- Καθημερινή, όταν μου ήρθε η είδηση:

"Τη Δευτέρα 26/4 το απόγευμα, ο διευθυντής του Ραδιοσταθμού Σκάι Άρης Πορτοσάλτε συγκέντρωσε όλους τους συντάκτες και τους ανακοίνωσε ότι μόλις η κυβέρνηση νομοθετήσει την κατάργηση του 13ου - 14ου μισθού η επιχείρηση θα προχωρήσει στις περικοπές.

Γι' αυτό όλοι πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους, ενώ τόνισε ότι θα χρειασθεί να δουλέψουν και για τη φανέλα (του σταθμού). Γενικά είπε ότι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τις θέσεις εργασίας, σημειώνοντας όμως ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για κάποια τμήματα...
Οι εργοδότες στρώνουν το έδαφος, εμείς τι κάνουμε;" (Διαβάστε εδώ την είδηση)

Θα περικοπεί άραγε και ο μισθός της ζωόφιλης κυρίας που θεωρεί ως βασικό εχθρό των αδέσποτων τους ....μετανάστες, που όπως είπε από το μικρόφωνο του Σκάι "τα σφάζουν και τα τρώνε";

...και λίγη ιστορία
(ρεπορτάζ από το Βήμα - μόνο όταν αρχίζουν οι σκυλοκαυγάδες μεταξύ ιδιοκτητών ΜΜΕ μαθαίνουμε κι εμείς κάτι):

"...το όνομα των Αλαφούζων γίνεται ευρύτερα γνωστό μετά το 1988, οπότε η οικογένεια επεκτάθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το 1988, μετά τη φυγή του Γ. Κοσκωτά στη Βραζιλία, ο κ. Αλαφούζος με την προτροπή τού τότε προέδρου της ΝΔ κ. K. Μητσοτάκη αγοράζει την εφημερίδα «Καθημερινή» και τον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι.

Εναν χρόνο αργότερα η οικογένεια Αλαφούζου υποστηρίζει ότι έχει χρηματοδοτήσει με 1 εκατ. δολάρια τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. K. Μητσοτάκη. Ο τότε πρωθυπουργός απάντησε ότι τα χρήματα πήγαν στο ταμείο της ΝΔ. H σχέση συνεννόησης και επαφής με τη ΝΔ επί των ημερών του κ. Μητσοτάκη άλλαξε άρδην το 1992. Τότε ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος και πέντε συνεργάτες του παραπέμφθηκαν από τον εισαγγελέα στη Δικαιοσύνη για λαθρεμπόριο καυσίμων με τα πλοία «Ενάλιος Αίθρα» και «Ασπρονήσι», αλλά στη συνέχεια αθωώθηκαν.
Οι σχέσεις ΝΔ - Αλαφούζου σταδιακά χειροτερεύουν. Στις 8 Οκτωβρίου 1993, λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών, η οικογένεια Αλαφούζου περνάει στην αντεπίθεση, καθώς καταγγέλλει τον τότε πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη ότι εκτοξεύει ψευδείς κατηγορίες εναντίον της. Τότε μάλιστα ο κ. Αλαφούζος δημοσιοποιεί ότι είχε χρηματοδοτήσει τον κ. Μητσοτάκη προσωπικά. Στις 10 Οκτωβρίου η ΝΔ χάνει τις εκλογές από το ΠαΣοΚ με διαφορά 7,5 μονάδων (39,30% έναντι 46,88%).
Το 1993 οι δύο γιοι του κ. Αλαφούζου είχαν ήδη αρκετή εμπειρία από την ενασχόληση με τις επιχειρήσεις του πατέρα τους. Ο κ. I. Αλαφούζος έχει παραλάβει από τον πατέρα του το ραδιόφωνο του Σκάι από το 1993, ενώ προσφάτως, τον Νοέμβριο του 2005, ανέλαβε και επισήμως την ευθύνη του τηλεοπτικού σταθμού Smart TV, ο οποίος δεν λειτουργεί ακόμη. Πάντως η προηγούμενη προσπάθεια της οικογένειας Αλαφούζου να ασχοληθεί με την τηλεόραση είχε αποτύχει. Το 1997, ύστερα από πολλαπλές ανεπιτυχείς προσπάθειες να ανεβάσει τα νούμερα του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, ο κ. I. Αλαφούζος πούλησε τον τηλεοπτικό σταθμό, τη διεύθυνση του οποίου είχε αναλάβει ο κ. Στ. Τσοτσορός.
Το 2001 ο κ. I. Αλαφούζος είχε καταδικαστεί από το B´ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά για χρέη προς το Δημόσιο..."

...και το Βαθύ Κόκκινο, θυμίζει:
Μέχρι το 2007 και για πολλά χρόνια στην «Καθημερινή» εργαζόταν και ο Γ. Δελαστίκ που τότε και μέχρι σήμερα διευθύνει το «Πριν».
Η απόλυση του από εκεί συνοδεύτηκε από άρθρο της «Καθημερινής» όπου ο τότε διευθυντής της Αντώνης Καρκαγιάννης έγραφε μεταξύ άλλων:.
"Ο Γιώργος Δελαστίκ εκτός από τη δουλειά του στην «Κ» εκδίδει και διευθύνει μια μικρή εφημερίδα, το «Πριν», όπου αυτός και οι φίλοι του αναπτύσσουν τις απόψεις τους, σεβαστές πάντοτε και παντελώς αδιάφορες για την «Κ».
Στο φύλλο όμως της εβδομάδας πριν από το Πάσχα δημοσιεύθηκε ανώνυμο σχόλιο (το έγραψε καθ’ ομολογία του ο Γιώργος Δελαστίκ), όπου η «Κ», χωρίς να κατονομάζεται αλλά σαφέστατα να υπονοείται, περιγραφόταν περίπου ως εκτροφείο ξένων πρακτόρων, που και αυτοί δεν κατονομάζονταν αλλά σαφώς υπονοούνταν ή «φωτογραφίζονταν»".

Δεν νομίζει ο Γ. Δελαστίκ ότι ήρθε η ώρα να πει κάποια πράγματα με το όνομα τους;

Και μια υπενθύμιση για τον ρόλο που παίζουν τα ΜΜΕ.

«Ως τώρα πιστεύαμε ότι η εξάπλωση των χριστιανικών μύθων στα χρόνια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οφειλόταν αποκλειστικά στο ότι δεν είχε εφευρεθεί ακόμη η τυπογραφία. Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει. Ο καθημερινός Τύπος και ο τηλέγραφος, που μέσα σε μια στιγμή διαχέει τις επινοήσεις του σε όλη τη γη, κατασκευάζει περισσότερους μύθους μέσα σε μια μέρα (και το αστικό κοπάδι τους πιστεύει και τους διαδίδει ακόμα παραπέρα) από όσους θα μπορούσαν να παραχθούν παλιότερα μέσα σε έναν αιώνα».

Καρλ Μαρξ («Απαντα», τόμος 44, σελ. 176).

Και τέλος πάντων, ας μην ξεχνάμε πως οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. 70 χρόνια τώρα το λέει η Καθημερινή:
"Ο αθηναϊκός λαός αντιμετωπίζει τα γεγονότα με σταθεράν πεποίθησιν ότι όλα βαίνουν προς το καλύτερον, ότι λήξαντος του πολέμου, διά την Ελλάδα τουλάχιστον, ανοίγεται η περίοδος της ειρήνης και της εντός των πλαισίων της ειρήνης αυτής παραγωγικής δραστηριότητος... Η θέλησις των Ελλήνων, όπως εντός του ειρηνικού πλαισίου, το οποίο εξασφαλίζει εις αυτούς ο τερματισμός του πολέμου, αναπτύξουν όλας των τας ικανότητας και όλας των τας πρωτοβουλίας, θα δώση ασφαλώς αφορμήν διά να εκδηλωθούν όλαι εκείναι αι κεκρυμμέναι αρεταί της φυλής μας, αι οποίαι είτε εξ αδιαφορίας, είται εξ αισθημάτων ηλαττωμένης αλληλεγγύης δε είχον ανέλθει εις την επιφάνειαν τους τελευταίους καιρούς... Αι γερμανικαί αρχαί εμφορούμεναι από τας φιλικωτέρας των διαθέσεων απέναντι του ελληνικού πληθυσμού, τας αρετάς και τα προτερήματα του οποίου δεν ήργησαν να γνωρίσουν, θα τον συντρέξουν- περί τούτου δεν υπάρχει αμφιβολία- εις πάσαν θετικήν και οικοδομητικήν του προσπάθειαν".

Καθημερινή - 29/4/1941

Προφανώς από το συγκεκριμένο editorial εμπνεύστηκε και ο Alexis ο δικό του περί ΔΝΤ...
Διαβάστε εδώ τις επιστολές Δελαστίκ και Μπουγάτσου...
Αναρτήθηκε από kostasst στις 5:52 π.μ. 0 σχόλια
Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010
Καθημερινή: Σχόλια σε μαύρο -κατάμαυρο φόντο...
Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ -ΛάΟΣ έχει και τον εκπρόσωπο της στα ΜΜΕ, που δεν είναι άλλος από το συγκρότημα Αλαφούζου. Καθημερινή και Σκάϊ επιδίδονται σε ένα όργιο παραπληροφόρησης και κατασυκοφάντησης οποιουδήποτε αντιδρά στην καταιγιστική επίθεση που δέχονται οι Έλληνες εργαζόμενοι.

Διαβάστε και θαυμάστε
Ο μοναδικός κύριος Πάσχος Μανδραβέλης:
"...Οι πολίτες που πλήττονται από την παραβίαση του νόμου δεν αντιδρούν διότι φοβούνται τον χαρακτηρισμό του «αντικομμουνιστή». Ετσι, δέκα νοματαίοι του ΚΚΕ διαφεντεύουν το παρόν και το μέλλον της χώρας.
Εφτασε η στιγμή να πούμε όλοι «ώς εδώ!» Δεν μπορεί το 8% να κυβερνά τη χώρα. Δεν μπορούν δέκα άτομα να κλείνουν τα ξενοδοχεία και κανείς να μη διαμαρτύρεται. Δεν μπορεί να παραβιάζονται κατάφωρα οι νόμοι και να μην κάθεται κανένας στο σκαμνί. Δεν μπορεί μια χούφτα στελεχών του ΚΚΕ να μασκαρεύονται ναυτεργάτες και να σταματούν την ακτοπολοΐα. Αυτό που το ΚΚΕ ονομάζει «αντικομμουνισμό» δεν είναι μόνο εθνική ανάγκη. Είναι κοινωνικό καθήκον. Είναι αντίσταση στον φασισμό με κόκκινη λεοντή" (!!!) Αν αυτό δεν σας θυμίζει διάγγελμα του Παπαδόπουλου, τότε μάλλον δεν έχετε ακούσει καν για τη δικτατορία...

-Ο πολύς Στέφανος Κασιμάτης παίρνει συνέντευξη -ύμνο από την υπουργό διάλυσης Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και γράφει ενδεικτικά και... αντικειμενικά: "Δεδομένου του δυναμισμού της, η Διαμαντοπούλου ως πολιτική προϊσταμένη της διαλυμένης Δημόσιας Παιδείας θυμίζει τίγρη σε κλουβί" (!!!!!)

Κι ο επίλογος (για να δείτε πως γίνονται οι δουλειές: "Στην «Παλιά Αγορά» της Φιλοθέης. Παρήγγειλα ένα εσπρέσο όσο περίμενα την κ. Διαμαντοπούλου. Ηρθε μαζί με τον επί του Τύπου συνεργάτη της και πήραμε μία πράσινη σαλάτα, ένα κοτόπουλο σχάρας, ένα ριζότο μανιταριών, ένα κοτόπουλο φούρνου με πατάτες και τρεις γκράπες. Το σύνολον 70 ευρώ" (ερώτηση: ποιός ήπιε τις γκράπες; ποιός πλήρωσε το λογαριασμό;)
Ας μεσολαβήσει ο κύριος Κασιμάτης μήπως μας συναντήσει η υπουργός (της το έχουμε ζητήσει ως εργαζόμενοι από τον Οκτώβριο- θα κεράσουμε και γκράπα εν ανάγκη και θα παραγγείλουμε κοτόπουλο από το σουβλατζίδικο: Λογαριασμός: 5,50 ευρώ -κοτόπουλο παϊδάκια)


Σχόλιο στη φωτογραφία του πρωτοσέλιδου:
"Τρεις εμπειρογνώμονες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ανέρχονται την οδό Βασιλέως Γεωργίου Α στην πλατεία Συντάγματος των Αθηνών, ταλαίπωροι από το βάρος των στοιχείων που κρύβουν οι χαρτοφύλακές τους και την απριλιάτικη μεσημεριανή ζέστη. Πίσω τους, διαδηλωτές απεργοί σηματοδοτούν με τη θορυβώδη παρουσία τους ότι το ελληνικό πρόβλημα δεν είναι μόνο ζήτημα αριθμών, αλλά και υπεύθυνης συμπεριφοράς των πολιτών". (!!!!)
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 23/04/10

Συγγνώμη κύριε Παπαχελά που είμαστε ανεύθυνοι. Ποιές είναι οι δικές σας αποδοχές που σας καθιστούν υπεύθυνο;
Είσαστε υπερήφανος για τους "Φακέλους" σας με τις αβανταδόρικες ερωτήσεις στους κυρίους Αλογοσκούφη, Μάνο και Παπαντωνίου που είναι μεταξύ των βασικών υπεύθύνων για την κατάσταση που ζούμε;

Γράφει ο Alexis:
"...Ο επόμενος κίνδυνος είναι να αφήσουμε εκείνους που ωφελούνται πολιτικά από τη φτώχεια και τη μιζέρια να την επιδεινώσουν. Ο λόγος για την Αριστερά, που πιστεύει πως έχει το δικαίωμα να κάνει ό, τι μπορεί για να μην πατήσει τουρίστας το καλοκαίρι. Η δημοκρατία όμως έχει νόμους και όρια, που πρέπει επιτέλους να τα θέσει πριν ξεκινήσει ένα μεγάλο πάρτι αυτοκαταστροφής" (μετάφραση: Χρυσοχοϊδη τσάκισε τους, θα είμαστε δίπλα σου)...
Και λέει πως τα πάντα θα κριθούν από το "... πόσο δυνατοί είναι οι σπασμοί του λαϊκίστικου μεταπολιτευτικού τέρατος που σφαδάζει καθώς τελειώνει. Μακάρι να μην καταφέρει να τραυματίσει θανάσιμα ό, τι δημιουργικό και θετικό έμεινε σε αυτόν τον τόπο..." (δηλαδή η αντίσταση των εργαζομένων που πρέπει να συντριβεί)

Θα είχε ενδιαφέρον σε κάποιον από τους φακέλους του, ο πρώην αριστερός και ανταποκριτής της Αυγής επί χρόνια στις ΗΠΑ κύριος Alexis Παπαχελάς να μας εξηγούσε πότε ακριβώς και κυρίως πως ως νέος Σαούλ είδε το φως το αληθινό;

Το αποκορύφωμα όμως το άκουσα χθες το βράδυ σε ...ζωοφιλική εκπομπή του Σκάι (ραδιόφωνο). Η παρουσιάστρια μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αδέσποτα, ανέφερε ως βασική απειλή τους "μετανάστες που τα σφάζουν και τα τρώνε" (!!!) Ασφαλώς θα γνωρίζετε πως και ο Χίτλερ ήταν ζωόφιλος. Μόνο που δεν είχε εκπομπή στον Σκάι. Η κυρία αυτή προφανώς εξακολουθεί να έχει το μικρόφωνο για να εξαπολύει το ρατσιστικό της δηλητήριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: