3/27/2008

Ναι στούς Ολυμπιακούς...Οχι στα Εγκλήματα



ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Με αφορμή τις εκδηλώσεις της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και της παράδοσής της στους Κινέζους αντιπροσώπους (24-30 Μαρτίου) που θα γίνουν στη χώρα μας νοιώθουμε το χρέος να σας ενημερώσουμε –πέρα από τις πασίγνωστες καταπατήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων (Θιβέτ, Νταρφούρ κ.ά.)– για την άγρια δίωξη του Φάλουν Γκονγκ (ή Φάλουν Ντάφα) που συνεχίζεται τα τελευταία 9 χρόνια στην Κίνα. Το Φάλουν Γκονγκ είναι μια ήρεμη εξάσκηση διαλογισμού που βασίζεται στις αρχές Αλήθεια, Καλοσύνη, Ανεκτικότητα και λόγω των εκπληκτικών αποτελεσμάτων του στην υγεία και την ηθική βελτίωση, από το 1992 που δημοσιοποιήθηκε μέχρι το 1999, απέκτησε 100.000.000 ασκούμενους μόνο στην Κίνα.

Ήταν τότε που το καθεστώς το κήρυξε παράνομο και εξαπέλυσε μια απίστευτης αγριότητας καθολική δίωξη. Ταυτόχρονα ξεκίνησε μια τεράστια συκοφαντική προπαγάνδα που γρήγορα επεκτάθηκε και εκτός συνόρων. Μέχρι σήμερα εκατομμύρια είναι αυτοί που έχουν βασανιστεί, βιαστεί και κακοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Έχουν αναφερθεί 3.146 θάνατοι από βασανιστήρια (έως 27/3/2008) με τον αριθμό να αυξάνεται σχεδόν καθημερινά. Σε 200.000 με 1.000.000 υπολογίζονται αυτοί που παραμένουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και φυλακές ενώ αμέτρητοι είναι οι αγνοούμενοι και αυτοί που εκδιώχθηκαν από τη δουλειά ή το σχολείο τους. Αμέτρητες επίσης είναι οι οικογένειες που διαλύθηκαν και τα ορφανά που έμειναν στο δρόμο. Σαν να μην έφταναν αυτά, τον Μάρτιο του 2006 αποκαλύφθηκε και αποδείχτηκε (http://organharvestinvestigation.net/) ότι μεγάλα νοσοκομεία στην Κίνα, με την στήριξη του καθεστώτος, εμπορεύονταν όργανα τα οποία αφαιρούσαν από ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ και μάλιστα όσο αυτοί ήταν ζωντανοί! Κατόπιν έκαιγαν τα πτώματα για να εξαφανίσουν τα ίχνη.

Είναι πραγματικά κρίμα να μεταλαμπαδεύουμε το φως των Ολυμπιακών Αγώνων σε μια χώρα όπου η λέξη «ανθρώπινο δικαίωμα» είναι χωρίς νόημα και η ανθρώπινη ζωή είναι μόνο πηγή εκμετάλλευσης και κέρδους. Είναι πραγματικά κρίμα να μη δημοσιοποιούνται και να μην γνωρίζει ο κόσμος αυτά τα πράγματα διότι δυστυχώς πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο βάζουν τα οικονομικά και άλλα συμφέροντα πιο πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το κινέζικο καθεστώς. Μέσα από τη λάμψη τους, θέλει να αναβαπτιστεί και να δείξει ένα ευπρεπές πρόσωπο αποτρέποντας την προσοχή του κόσμου από τα αποτρόπαια εγκλήματα. Όταν λάμψει η αλήθεια και όλα αυτά τελειώσουν θα είναι σοκαριστικό για τους ανθρώπους το πόσο πόνο και πόση φρίκη έχει σκορπίσει αυτό το καθεστώς.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως:

= Δεν είμαστε ενάντια στην Κίνα ούτε ενάντια στον κινεζικό λαό και τον πολιτισμό του, αφού το Φάλουν Γκονγκ είναι κομμάτι του κινεζικού λαού και του πολιτισμού του.

= Δεν είμαστε ενάντια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.

Είμαστε ενάντια στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στα εγκλήματα που συντελούνται.

Αυτό που ζητούμε ξεκάθαρα είναι να σταματήσει αυτή η δίωξη τώρα.

Στα πλαίσια αυτά σάς παρακαλούμε να υπογράψετε στην παρακάτω διεύθυνση, την έκκλησή μας για τον τερματισμό της δίωξης του Φάλουν Γκονγκ: http://www.falundafa.gr/petition.html

Με ειλικρινή εκτίμηση,

Ελληνική Ένωση Φάλουν Ντάφα

Αθήνα, 27 Μαρτίου 2008

Προς τον Δήμαρχο

Θέμα: ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Με αφορμή τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στη χώρα μας (24-30 Μαρτίου) για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας και την παράδοσή της στους Κινέζους αντιπροσώπους που θα έρθουν στην Ελλάδα, νοιώθουμε το χρέος να σας ενημερώσουμε για ορισμένα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν εδώ και αρκετά χρόνια στην Κίνα – τη χώρα που έχει αναλάβει να φιλοξενήσει τους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες. Κάποια από αυτά είναι πολύ γνωστά, όπως η κατάληψη του Θιβέτ, η συνεχιζόμενη γενοκτονία στο Νταρφούρ του Σουδάν με την υποστήριξη της Κίνας και άλλα πολλά. Το πιο άγριο όμως και πιθανώς το πιο άγνωστο από όλα αυτά είναι η δίωξη του Φάλουν Γκονγκ. Στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα σε οποιονδήποτε έχει σχέση με το Φάλουν Γκονγκ. Απαγορεύεται κάποιος να φέρει κάποιο αντικείμενο, που να περιέχει οτιδήποτε του Φάλουν Γκονγκ. Το Φάλουν Γκονγκ απαγορεύεται ακόμη και να αναφερθεί στην Κίνα, εκτός αν είναι να κατηγορηθεί.

Τι είναι όμως το Φάλουν Γκονγκ και γιατί το κινέζικο καθεστώς το διώκει με τόση μανία; Το Φάλουν Γκονγκ (ΦΓ) ή αλλιώς Φάλουν Ντάφα είναι μια αρχαία κινέζικη μέθοδος διαλογισμού, που στηρίζεται στις αρχές Αλήθεια, Καλοσύνη, Ανεκτικότητα, τις οποίες δέχεται ως τις βασικές ποιότητες του Σύμπαντος. Αυτοί που το ασκούν είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν στην καθημερινή τους ζωή να εφαρμόζουν αυτές τις αρχές. Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου είναι εντυπωσιακά όσον αφορά την ψυχική, πνευματική και σωματική κατάσταση του ανθρώπου. Αμέτρητες είναι οι περιπτώσεις όπου άνθρωποι θεραπεύτηκαν από ανίατες ασθένειες, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης τους και ακολουθώντας αυτή την προσέγγιση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μέσα σε λίγα χρόνια, εκατομμύρια άνθρωποι να ασκούνται. Περίπου 70 με 100 εκατομμύρια ήταν ο ανεπίσημος υπολογισμός.

Τα οφέλη ήταν πολλά και για το ίδιο το καθεστώς, αφού η ηθική βελτίωση βοηθούσε στη σταθερότητα της κοινωνίας και η υγεία στην εξοικονόμηση τεράστιων οικονομικών πόρων. Παρ’ όλα αυτά, τον Ιούλιο του 1999, το καθεστώς με επικεφαλής τον τότε πρόεδρο Τζιανγκ Ζεμίν, θεωρώντας απειλή αυτούς τους ανθρώπους και πέρα από τον έλεγχό του, κήρυξε παράνομο το Φάλουν Γκονγκ. Από εκείνη τη στιγμή εξαπολύθηκε μια απίστευτης αγριότητας δίωξη και ξεδιπλώθηκε μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα με σκοπό την δαιμονοποίηση του ΦΓ στη συνείδηση των απλών ανθρώπων. Η συκοφαντική προπαγάνδα δεν άργησε να βγει και εκτός συνόρων.

Η δίωξη εξακολουθεί, και αποτελεί την πιο μαύρη σελίδα της νεότερης ιστορίας της Κίνας. Οι πληροφορίες δεν είναι πολλές αλλά αρκετές για να λάβει κάποιος μια σχετικά καλή εικόνα της κατάστασης. Αυτοί που παραμένουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι μεταξύ 200.000 με 1.000.000. Εκατοντάδες χιλιάδες έχουν βασανιστεί, βιαστεί, κακοποιηθεί και έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου. Μέχρι σήμερα (21/3/2008) έχουν αναφερθεί 3.144 περιπτώσεις αποδεδειγμένων θανάτων από βασανιστήρια http://library.minghui.org/category/32,96,,1.htm και ο αριθμός αυξάνεται σχεδόν καθημερινά. Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων. Αμέτρητοι είναι αυτοί που εκδιώχθηκαν από τη δουλειά ή το σχολείο τους, αμέτρητες οι οικογένειες που διαλύθηκαν και τα ορφανά που έμειναν στο δρόμο. Η αγριότητα είναι πρωτοφανής. Σαν να μην έφταναν αυτά, τον Μάρτιο του 2006 αποκαλύφθηκε ότι μεγάλα νοσοκομεία στην Κίνα, με τις ευλογίες του καθεστώτος εμπορεύονταν όργανα τα οποία αφαιρούσαν από ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ και μάλιστα όσο αυτοί ήταν ζωντανοί! Κατόπιν έκαιγαν τα πτώματα για να εξαφανίσουν τα ίχνη. Στην σχετική έρευνά τους http://organharvestinvestigation.net/ δύο πασίγνωστοι Καναδοί δικηγόροι, οι κκ. Ντέιβιντ Κίλγκουρ (πρώην υπουργός Εξωτερικών του Καναδά) και Ντέιβιντ Μάτας (δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων) αποδεικνύουν ότι δυστυχώς πράγματι αυτό γινόταν.

Είναι πραγματικά κρίμα να μεταλαμπαδεύουμε το φως των Ολυμπιακών Αγώνων σε μια χώρα όπου η λέξη «ανθρώπινο δικαίωμα» είναι χωρίς νόημα και η ανθρώπινη ζωή είναι μόνο πηγή εκμετάλλευσης και κέρδους. Είναι πραγματικά κρίμα να μη δημοσιοποιούνται και να μην γνωρίζουμε αυτά τα πράγματα διότι δυστυχώς πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο βάζουν τα οικονομικά και άλλα συμφέροντα πιο πάνω από την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το κινέζικο καθεστώς. Μέσα από τη λάμψη τους, θέλει να αναβαπτιστεί και να δείξει ένα ευπρεπές πρόσωπο αποτρέποντας την προσοχή του κόσμου από τα αποτρόπαια εγκλήματα. Όταν λάμψει η αλήθεια και όλα αυτά τελειώσουν θα είναι σοκαριστικό για τους ανθρώπους το πόσο πόνο και πόση φρίκη σκόρπισε αυτό το καθεστώς.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως:

= δεν είμαστε ενάντια στην Κίνα. Ούτε ενάντια στον Κινέζικο λαό και τον πολιτισμό του, γιατί το Φάλουν Γκονγκ είναι κομμάτι του Κινέζικου λαού και του Πολιτισμού του.

= δεν είμαστε ενάντια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.

Είμαστε ενάντια στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στα εγκλήματα που συντελούνται.

Αυτό που ζητούμε ξεκάθαρα είναι να σταματήσει αυτή η δίωξη όσο πιο γρήγορα γίνεται, και στα πλαίσια αυτά:

= θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να υπογράψετε την έκκλησή μας για τον τερματισμό της δίωξης ενάντια στο Φάλουν Γκονγκ στην Κίνα:

http://www.falundafa.gr/petition.html

Είμαστε στην διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Κώστας Τσόλης 6947 421621

Φωτεινή Μπακατσιά 6973 579932

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας εκ των προτέρων

O Διεθνής Τύπος είναι συγκλονιστικός στις αποκαλύψεις του....

Αυτή τη φορά δε πρέπει να κλείσουμε τα μάτια...


The Sadistic Torture of Falun Dafa Practitioners in the Dalian Forced Labor Camp (Photos)
Both male and female Falun Dafa practitioners detained in forced labor camps in China are being sadistically tortured. What happened to Qu Hui is only one example of the ruthless persecution.

It is a common phenomenon in forced labor camps in China for detainees to be shocked with electric batons and abused sadistically. Even though international human rights organizations and people of good will have been appealing for so long, brutality still occurs frequently. Last year, Falun Gong practitioner Gao Rongrong's face was severely disfigured after being shocked for several hours with electric batons at Longshan Forced Labor Camp. When her burned face, full of blisters, was revealed to the public over the internet in July 2004, people from all walks of life were stunned. Several days ago, a more terrifying case of sadistic torture was exposed on the Minghui website. It is about what happened to a Falun Gong practitioner named Qu Hui during his detention in Dalian Forced Labor Camp. He was disabled because of torture, and his penis festered after electric shocking. His cervical vertebra was fractured, leaving him a paraplegic now for four years. The pictures linked at the end of this article are graphic and not suitable for children to view.

High Resolution PictureHigh Resolution Picture
Qu Hui and his family before the persecution
High Resolution Picture
Qu Hui after four years being paralytic

According to a report from the Falun Dafa Information Center, Qu Hui's experience is only one of the numerous persecution cases that occurred in Dalian City. A report on December 2003 indicated that many sadistic means of abuse that are not known to the public are employed in Dalian Forced Labor Camp. Witnesses have provided details of 47 different kinds of brutal torture methods. It has been confirmed that six people have died of torture.

Phone interview with people from Pulandian Mental Hospital: Qu Hui does not have a mental problem

A reporter from the Epoch Times made a phone call to Pulandian Mental Hospital, one of the locations where Qu Hui had been held and persecuted. The person who answered the call could clearly remember how Qu Hui was brought to the hospital four years ago. The interviewee said that Qu Hui stayed there for over two months. When the reporter asked whether Qu had had some medical treatment in the hospital, the interviewee replied "He did not talk a lot. All he did was meditation. He did not take any medicine or much food. By the way, why should he take medicine if he did not have any health problems?"

The interviewee also said that doctors did not do any tests on Qu Hui when he was in the hospital. When the reporter asked, "Do you think he has any mental problems?" The interviewee answered, "No. We only monitored him." After that, he added, "A healthy person should not be kept in a mental hospital. Later on, he was sent to Dalian Forced Labor Camp."

People with mental problems should not be sentenced to forced labor camp or prison. The reporter asked further, "If he did not have mental illnesses, he should not have been sent to Pulandian Mental Hospital. It is contradictory." The interviewee said, "I don't understand it."

The reporter made a phone call to Dalian Gynecology & Obstetrics Hospital, inquiring about Liu Xinying, Qu Hui's wife and a nurse at the hospital. The reporter was told that, "She hasn't come back to work yet." And somebody from the Nursing Section of the hospital asked the reporter, "What do you want from her?"

Qu Hui had written an article: Only the Demons from Hell View Torture as Fun

According to news from the Minghui website, 35-year-old Qu Hui went to Beijing with his wife to appeal for Falun Dafa in January 2000. At Tiananmen Square, he was beaten up by policemen. On April 13, 2000, Qu Hui was subjected to forced labor, brainwashing, and torture in Dalian Forced Labor Camp. His penis festered after prolonged electric shocking, his cervical vertebra were fractured in a very high position and he has become a paraplegic. In the end, when he was at his last gasp of life, he was carried out of the labor camp.

On November 19, 2002, Qu Hui published an article on Minghui describing the torture he suffered in the forced labor camp. He revealed that policemen in the Dalian Harbor Detention House instructed criminal detainees to beat him, and that while he was in Pulandian Mental Hospital he was detained together with patients who had a history of violent behavior and murder.

He described that, "Practitioners lay along the corridor in disorder after torture. Some were vomiting white foam. Some were moaning. It was miserable. At 9:00 p.m., I was dragged to that horrifying room. The policemen tortured me till 8:00 a.m. the next day. I couldn't remember how many electric batons they had changed. The rubber batons made me black and blue, bruised all over. My muscles in the buttocks became festered and my knees were swollen after the beating. My cervical vertebra was broken and I kept spitting blood. I lost consciousness many times..."

Qu Hui recalled how doctors participated in the persecution. He wrote, "Every time when I woke up, a doctor named Han Qiong from the labor camp would do an examination on me and then say, 'It's OK. The beating can go on.' I will never forget a policeman named Qiao Wei who is extremely brutal. He grinned hideously and said to people near him while he was beating me, 'I haven't had so much fun for many years.'"

Qu Hui said, "Only demons would treat torturing people as fun."

Sadistic abuse in Dalian Forced Labor Camp

According to a report from Falun Dafa Information Center in December 2003, terror and violence has always been employed in Dalian Forced Labor Camp.

The report indicated that on the afternoon of March 19, 2001, Zhang Baolin, the vice director of the labor camp at the time, instructed a group of "helpers" [who were designated to supervise the behavior of practitioners] to brutally torture Falun Gong practitioners: Mr. Cong Wei had his clothes stripped off, his hands tied behind his back. They threw him to the ground and shocked him with six electric batons simultaneously.

Mr. Liu Yonglai was subjected to more inhumane torture. The guards shocked him with electric batons deliberately on the perineum, head, neck and mouth. The smell of burned flesh filled the whole room.

The report also provided the details of eight female Falun Gong practitioners who were subjected to ruthless sadistic torture during the process of "being reeducated" in the labor camp.

Ms. Fu Shuying, in her sixties, was tied up with her limbs stretched out in different directions. The "helpers" inserted a long wooden strip into her vagina, which led to serious infection.

27-year-old Cheng Hui and 30-year-old Sun Yan were tied up with their limbs stretched out as well. "Helpers" penetrated their vaginas with very long wooden strips causing serious bleeding. In addition, three other female practitioners were subjected to torture as well. Their vaginas were stuffed with chili pepper water, which caused extreme pain. In two other cases, "helpers" inserted a bathroom brush into the two female practitioners' vaginas and caused heavy bleeding internally.

Dalian official television stations help the persecutors spread lies

Although the situation inside the forced labor camps is so bad, the public has no way to be aware of the truth. On June 29, 2003, Dalian TV Station broadcast a program named "New Vision," in which officers from Dalian Forced Labor Camp and "helpers" from several forced labor camps told lies openly to the public about their purpose of "educating" Falun Gong practitioners and how they "kindly" treated Falun Gong practitioners in the process of "education."

Hao Wenshuai, president of the Forced Labor Camp said openly that the report on Minghui was fabricated. He told the audience, "There are absolutely no such things occurring in the detention center."

After the program was broadcast, local Falun Gong practitioners spoke out to clarify the truth, since several Dalian practitioners such as Wang Qiuxia, Sun Lianxia and Liu Yonglai were tortured to death in the forced labor camp. Many others who knew the truth also denounced the television program for being full of lies.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hi there, I enjoy reading all of your article. I like to write a little comment to support you.


my webpage laser cellulite treatment