4/11/2008

Πορεία για το Θιβέτ


Σε Πορεία για το Θιβέτ καλούν αντιεξουσιαστικές οργανώσεις...

Σε πορεία για την ανεξαρτησία του Θιβέτ καλούν αντιεξουσιαστικές κινήσεις και οργανώσεις, σύμφωνα με το mail που μας στάλθηκε. Αναδημοσιεύουμε τη σχετική προκήρυξη:



ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΙΒΕΤ
Από το 1950 οι άνθρωποι εκεί υφίστανται έναν εγκληματικό εξαναγκασμό στο να αποτελούν τα κατοικίδια ζώα της αυθαίρετης Κινεζικής κατοχής.
Από τότε μέχρι σήμερα μέσα από τις μαζικές διαμαρτυρίες του λαού αυτού ο απολογισμός είναι οι αμέτρητοι νεκροί και οι αγνοούμενοι.
Και πρόσφατα έχουμε τη φυλάκιση του Θιβετιανού ακτιβιστή Χου-Τσι με την κατηγορία του κακουργήματος όχι για κάτι που έπραξε αλλά γι’ αυτό που αντιπροσωπεύει σαν άτομο.
Σε μια εποχή όπου ο αγώνας για την ελευθερία από την ξένη κατοχή και ο ακτιβισμός θεωρούνται κακουργήματα είναι ιερό καθήκον ο ξεσηκωμός και η αναταραχή όλων των ακτιβιστών.
Καλούμε όλους όσους αντιστέκονται ακόμα απέναντι σε μία Truman-Show παγκοσμιοποίηση σε Συγκέντρωση - Πορεία στα Προπύλαια την Πέμπτη 8 Μαΐου 2008 με τις σημαίες και τις αντιασφυξιογόνες μάσκες.
Προορισμός η Κινέζικη Πρεσβεία και στόχος να δοθεί από μέρους όλων των ακτιβιστών το έμρακτο ψήφισμα διαμαρτυρίας που τους αρμόζει.
Αυτή η Πρεσβεία πρέπει να φύγει διότι η ύπαρξη της θίγει και προσβάλλει κάθε ανθρώπινη συνείδηση και αξιοπρέπεια .
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΥ-ΤΣΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια: